Ana içeriğe atla

A+ Monster iPhone Oyunu

A+ Monster iPhone Oyunu

 Bir canavar fabrikanızın olmasını istemez misiniz? Bu oyun sayesinde sizde tüm tanıdığınız canavarları oluşturabileceksiniz.  Evet, bu oyun ile canavar yaratacaksınız! 
 Tatlı canavar yumurtalarına parmağınız ile şefkat göstererek yaşam verebilirsiniz. 
 Bildiğiniz canavarlardan olan kurt adamlar, vampirler, Frankenstein gibi canavarlara yaşam vermek sizin elinizde. Bunlar haricinde 50+ canavar bu oyunda sizi bekliyor. 
Bu oyunda her canavarın belli bir kombinasyonu mevcut. Canavarları oluşturmak için ayrı kombinasyonlar uygulayacağınız gibi güçlendirmek içinde ayrı kombinasyonlarla karşılaşacaksınız. En güçlü canavarı siz yaratın bu alemin lideri olun!
Oyunun App Store sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

A+ Ace 2 King

A+ Ace 2 King Free Category: Games Released: Apr 27, 2010 Version: 1.0 Size: 1.3 MB Language: English Seller: Liu Yue Birbiriyle uyumlu olan kartları çevirerek oyunda ilerleye bileceğiniz bir oyun. Oyunda 13 adet kart bulunmakta ve siz bu kartları çevirerek sıralamada ki kartları buluyorsunuz. 

A&B Maths

A&B Maths  $1.99 Category: Education Released: Dec 06, 2011 Version: 1.0.0 Size: 8.3 MB Language: English Seller: K CHRISTY   Çocuklar için geliştirilmiş eğitim amaçlı oyun. Oyunda çocukların dört işlemi öğrenmesi hedeflenmiş. 

A+ Burger iPhone Oyunu

A+ Burger iPhone Oyunu $0.99 Category: Games Updated: Jun 25, 2010 Version: 1.8 Size: 5.3 MB Language: English   Müşterilerinizin istediği şekilde hamburger hazırlayıp satarak eğlenceli dakikalar geçirebileceğiniz bir oyun. Oyun level sistemine dayalı şekilde gelişiyor ve oyunda toplamda 30 level bulunuyor.